A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

DSCN0906b.jpg

 

 

Üdvözöllek, kedves Látogató!

 

Egy telekommunikációs cég felelős vezetőjeként dolgozok. A munkámmal meg vagyok elégedve, szeretem amit csinálok (habár néha eléggé stresszes), de az utóbbi időben kerestem a lehetőséget, hogy több pénzt keressek, mivel úgy éreztem, hogy a céljaim eléréséhez a főállásom kevés lesz.


A DXN termékeivel 2012 júliusában találkoztam, mégpedig legelőször a forrócsokival. Nagyon jó véleményem lett róla, egy doboz elfogyasztása után éreztem, hogy több lett az energiám, jobb lett a koncentrálóképességem – ami a munkámban igen fontos. Beregisztráltam törzsvásárlónak, hogy olcsóbban meg tudjak vásárolni és kipróbálni több terméket is. Így került kipróbálásra a szappan, fogkrém, tea is. A jó terméktapasztalatoktól felbátorodva elkezdtem ajánlani a termékeket a családomnak, közeli ismerősöknek. Pár hónap után kivétel nélkül mindenki pozitív tapasztalatokról számolt be, mint például:


 • az oroszlánsörénygomba megoldotta az emésztési problémáimat pár hónap alatt


 • a volt párom, a hagyományos kávéját ganodermás kávéra cserélve 4 hónap után örömmel számolt be arról, hogy a beteg gyomra sokkal jobban van (reflux betegséggel küszködött évek óta, gyógyszeres kezeléssel csak a tüneteket lehetett kezelni – az okot nem) és úgy néz ki kezd kigyógyulni ebből a betegségből


 • édesapám vérnyomásproblémáin is sokat segített a ganodermás kávé – konkrétan pár hónap fogyasztás után elhagyta a vérnyomásszabályozó tablettákat, most a Spirulinával kezeli sikeresen a savasodási problémáit.


 

A pozitív terméktapasztalatok arra a döntésre vezettek, hogy én ezzel üzletileg is akarok foglalkozni. Így hát tavaly ősszel elkezdtem felépíteni a DXN-es vállalkozásomat. Hogy miért is a DXN mellett tettem le a voksomat?


 • a belépő termék (a kávé) a világon a második legkeresettebb termék a kőolaj után, amire az embereknek szüksége van, amiről nem tudnak lemondani (bármilyen körülmények is adódnak az életben)


 • nincs semmilyen üzleti befektetés, konkrétan 0 Ft-ból is el lehet kezdeni felépíteni az üzletet – én így tettem


 • olyan termékek vannak a cég kínálatában, amit az emberek akkor is megvennének, ha nem foglalkoznának az üzlettel


 • egy professzionális, online támogató rendszer (intranet) áll rendelkezésre díjmentesen, illetve saját weboldal akár 16 nyelven is


 • munka mellett tudom csinálni, a szabadidőmben, mivel nincs semmilyen kényszerítő tényező, senki nem kér számon a teljesítmény miatt – a jövedelem kizárólag rajtam, a befektetett munka mennyiségén és minőségén múlik.


 

Most egy fél év után bátran ki tudom jelenteni, hogy életem egyik legjobb döntését hoztam meg azzal, hogy csatlakoztam ehhez az üzlethez. Az biztos, hogy a sikerhez kitartás és kemény munka szükséges, de az még biztosabb, hogy az eredmények is jönnek: pl. fél év alatt eljutottam az első vezetői szintre, ami már a jutalékomon is meglátszik (a havi rezsimet már fedezi). Tehát a termékek nem csak az egészségemre vannak jó hatással, hanem a pénztárcámra is, ami tetszik :)

 

 

 

Köszönöm a figyelmet!

 

 

Korpos Sándor

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on