A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

21

Ganozhi fogkrém - terméktapasztalat

2016.01.21 - csütörtök

"Jómagam több mint 10 éve porcelán koronát viselek a front fogaimon. A fogínyem ettől szinte folyamatos gyulladásban volt, felduzzadt, pirosodott, néha vérzett. A felső állkapocscsontom elkezdett pusztulni, felszívódni, a fogínyem visszahúzódott, kilátszódott már a porcelán alatti fém rész a fogak tövénél. Csúnya volt... már alig mertem mosolyogni. A fogaimat lazának éreztem (az összeset), nem mertem velük igazán rágni. Már szinte csak pépes vagy puhára főzött ételeket mertem enni.

 

Ajándékba kaptam egy ganodermás fogkrém mintát. Kipróbáltam. Azt tapasztaltam már a második napon, hogy a gyulladás elmúlt, szép rózsaszín lett a fogínyem. Így aztán gyorsan vettem egy rendes, nagy fogkrémet.

A második héten azt vettem észre, hogy mintha nőne vissza a fogínyem, húzódna vissza a fogaim közé, és már jóval kevésbé látszana a porcelán korona fém része. Jó alaposan megvizsgáltam a dolgot gyorsan a fürdőszoba tükörben, és azt tapasztaltam, hogy valóban jól látom, tényleg elkezdett visszanőni a fogínyem! :) Megnéztem belülről is az állapotát egy másik kis tükör segítségével, és rettentően örültem, mert azt láttam, hogy ott is ELKEZDETT VISSZANŐNI A FOGÍNYEM! :)

 

Ez a probléma, mint írtam, évek óta fenn állt, sok mindent kipróbáltam... drága fogrémeket... szájvizeket.... stb.... de semmi nem segített. Úgy érzem, most megtaláltam a GARANTÁLT MEGOLDÁST! Ajánlom mindenkinek!

A harmadik héten észrevettem, hogy a fogaim a helyükön megerősödtek. Ösztönösen elkezdtem velük... ugyan óvatosan... de RÁGNI!

 

Fantasztikus eredmény ez ennyi év kínlódás és megoldáskeresés után!"

 

Szlavati Andrea 37 éves Szeged


 

jan

11

Mindent a DXN Ganodermáról

2016.01.11 - hétfő

máj

20

 


És eljött az idő, a Több Mint Kávé most már az autón is látható, így még többen fogják látni. :)

dec

14

Pénzkeresés kávézással?

2014.12.14 - vasárnap

Mondhatni, a DXN üzlet a ganodermáról szól. Tény, hogy a háttérben egy 21 éves múlttal és rengeteg tapasztalattal rendelkező gyártó cég van, majdnem mindegyik termék egyik fő alapanyaga a ganoderma gyógygomba kivonat, mégis, valahogy mindig az egyik alaptermékre, mégpedig a ganodermás kávéra  fókuszálunk, mikor a termékeket, és/vagy az üzleti lehetőséget bemutatjuk.

Ezt én is így teszem. 2 éve foglalkozok ezzel az üzlettel és felmerült bennem a kérdés, hogy tulajdonképpen mit is csinálok? Mit szoktam kérdezni, mikor valakivel beszélgetek és szóba kerül a kávé/kávézás. Semmi mást nem teszek, minthogy az alábbi kérdéseket felteszem:


1. Szoktál kávézni?

2. Hogyan iszod a kávét? (feketén vagy tejjel, cukorral)

3. Mi a kedvenc kávémárkád?

4. Mikor fizetett Neked a ... márka azért, hogy az ő kávéjukat iszod?

5. Szeretnéd, ha fizetnének azért, mert kávézol?


És ennyi, semmivel se több. Elindul egy beszélgetés, amelynek eredményeként a beszélgetőpartner ki fogja próbálni a ganodermás kávét. Innentől kezdve már nincs is egyéb dolgom, mert szinte biztos, hogy az illető magától fog megkeresni, elmesélni a pozitív tapasztalatait és kifejezni a termék utáni vágyát.


Ilyen egyszerű ez az üzlet. Nincs más dolgom, mint szóba hozni, megmutatni az embereknek ezt a terméket. Miután megvan a terméktapasztalat, beindul a termékfogyasztás, s ha az illető (most már fogyasztó) plusz pénzt is akar keresni, felvázolom neki a lehetőséget.


Ha többet szeretnél megtudni, keress meg!  Kattints ide: http://tobbmintkave.com/kapcsolat

dec

4

Azt hiszem, az alábbi sorok önmagukért beszélnek...

 

 

"Szőke Ádám vagyok, 24 éves, mozgáskorlátozott.


1 év és 3 hónapja foglalkozok ezzel az üzlettel. A tapasztalatom az, hogy van aki hisz benne, van aki nem. Az én meggyőződésem az, hogy nem kell feltétlenül hinni benne elsőre, érthető, ha valaki idegenkedik a számára ismeretlen termékektől. Mindenki maga győződjön meg a termékek hatásairól, amelyek nekem is segítettek.

Bárhol is tevékenykedsz, nincsenek benne korlátok, bárhol, bármikor csinálhatom. A legjobb az egészben az, hogy meg se kell szólalnom (őszintén elmondom, hogy sajnos beszédhibás is vagyok, az emberek nehezen értik meg amit mondani szeretnék). Viszont kihasználva az online eszközök által biztosított remek lehetőséget, otthonról, a kerekesszékemben ülve építem az üzletet és nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen körülmények között is hasznossá tudom tenni magam. Biztos vagyok benne, hogy sok sorstársam is keresi a lehetőséget a jövedelemszerzésre. Meleg szívvel tudom ajánlani a DXN-t.


A támogatómban, Korpos Sándorban, egyrészt jó barátra, másrészt segítőkész mentorra leltem, aki segít nekem a saját üzletem felépítésében. Biztos vagyok benne, hogy más, hasonló helyzetben levő sorstársnak is maximálisan tud segíteni.    


További információk a weboldalamon találhatók: http://csakegeszsegesen.dxn.hu  "

 

Amennyiben te is szeretnéd élvezni ennek a remek lehetőségnek az előnyeit, vedd fel velem a kapcsolatot: http://tobbmintkave.com/kapcsolat