A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2013 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

30

Gondolatok egy idézetről

2013.05.30 - csütörtök

Az interneten találkoztam ezzel az idézettel. Megtetszett, így megosztom veled, kedves olvasó.


"Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs "nem tudom", hogy nincs "úgyse sikerül" vagy "lehetetlen". Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik." -Sean Thompson


Teljes mértékben tudok ezzel azonosulni, ugyanis pont hasonló dolog történt velem is, mikor elkezdtem foglalkozni ezzel az üzlettel. Már legelső pillanatban volt egy pár olyan tapasztalatom, hogy hozzám közel álló emberek próbálták velem megértetni, hogy ez nem nekem való, hogy lehetetlen ezzel az üzlettel bármit is elérni. De én végig a szívemre és az eszemre hallgattam, első pillanatban hittem abban, hogy ezt én is tudom csinálni. Ebben megerősített az is, mikor a webkonferenciákon, vagy a rendezvényeken, amelyeken részt vettem, egészen egyszerű de ugyanakkor nagyszerű emberek is tartottak előadást. Volt közöttük tanítónő, buszsofőr, ápolónő, akik a kitartó munkájuknak köszönhetően nagyon szép eredményeket értek el és olyan dolgokat válthattak valóra, amelyekről maximum csak álmodozni tudtak. Elmesélték hogy kezdték el, illetve azt, hogy mennyire jól érzik magukat ebben az üzletben. Most, 7 hónap távlatában én is el tudom mondani, hogy jól érzem magam ebben az üzletben, tudok vele azonosulni. Ez egy munkás üzlet, sokat kell vele foglalkozni. Az biztos, hogy dolgozni kell. Itt senki nem ígér az első pillanatban mesés jövedelmeket. A jövedelem csakis a befektetett munkától és a hozzáállástól függ. Ezzel tisztában kell lenni!

máj

28

Minden nap történik valami az ember életében. Van, mikor csak kisebb, van mikor nagyobb, de nem telik el nap, hogy ne történjen valami. Így volt ez ma is, két történetet osztanék meg:


 1. Egyik szomszédom, aki nagyon rendes, át szokta venni a postán érkezett csomagjaimat (mivel én sose vagyok itthon reggel, mikor jön a postás). Miután Facebookon megkaptam az értesítést, hogy csomagom érkezett, át is mentem. Hálám kifejezéséül vittem a hölgynek kóstolóba egy zacskó Black Coffeet. Megjegyezte, hogy a múltkori is nagyon finom volt (3 in 1 és Cocozhiról van szó). Meg is kérdezte, hol lehet hozzájutni, mert neki tetszik a termék. Annyira jólesett azt válaszolni, hogy "nagyon egyszerű: nálam". Arra kértem, csak annyit tegyen meg, hogy a weboldalamon válassza ki azt a kávét, amelyik szimpatikus és szóljon, még aznap vagy legkésőbb másnap hozom. Mert ilyen egyszerű ez a kiszolgálás: személyesen bemegyek (vagy bemegy ő) a helyi Service Centerbe és átveszem a kívánt terméket. De online is meg lehet rendelni, a futár házhozszállítja.
 2. Egyik új munkatársammal "találkoztam" az intranet rendszer chat alkalmazásában. Érdeklődtem hogy mi újság, hogy van. Jólesett olvasni a válaszát: Egyre jobban tetszik, sorra fedezem fel az oldal kínálta lehetőségeket".  Ebben biztos is voltam, hogy tetszeni fog neki, mert egy ilyen jól összerakott rendszerrel nem nagyon lehet találkozni. Nem csak a weboldalt lehet innen szerkeszteni (pl. a jelen blogbejegyzést is az intranetben írom), termékeket megrendelni a webáruházból, rengeteg érdekes előadás, oktatóanyag is van fennt, az olvasottakat/tanultakat a mindennapi életben is fel lehet használni.  

máj

27

A mai nap idézete

2013.05.27 - hétfő

Ezt az idézetet már olvastam valahol. Megörültem, mikor újra találkoztam vele, igyekszem betartani. Tedd ezt te is, ha sikeres akarsz lenni!


"Az ember olyan, mint a kaméleon. Átveszi azoknak az embereknek a viselkedését, értékrendjét, hiedelmeit, akikkel legtöbbször találkozik. Ha sikeres akarsz lenni, akkor sikeres és pozitív emberekhez kösd az életed! Olyan emberekkel, akik optimisták, boldogok, pozitív célok elérésén dolgoznak, és életük felfelé ível! Ugyanakkor tartsd magad távol a negatív és kritikus és örökké panaszkodó ismerőseidtől!"
(Brian Tracy)

máj

26

Új videó

2013.05.26 - vasárnap

A nagysikerű 30 mp videó, most megújult formában jelent meg. Máris átküldtem egy pár ismerősömnek véleményezésre :). Egészen pozitív visszajelzések érkeztek.

 

 

 

máj

23

Motiváció...

2013.05.23 - csütörtök

A ma esti munkatársi webkonferencia végén az előadó bejátszott egy videót, ami nagyon megérintett.


Erről van szó: